ORANŽNA KLASIK je narejena iz različnih vrst blago pekočega čilija oranžne barve. Omaka ima okus po svežem čiliju, postopek fermentacije je trajal bistveno dalj časa od ostalih omak. S fermentacijo se okus spremeni. Kljub temu, da je sestava omake podobna RDEČI KLASIK je omaka drugačnega okusa. Okus je bolj “fermentiran”, uležan, paprikast in svež. Odlično se poda k vsem vrstam jedi, še posebej si mnogi ne predstavljajo več sendviča brez te omake.

Oranžna omaka sodi med manj pekoče (2/5).

Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus.

Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek.

Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa.

Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.