• KAJ JE APIVREČKA?

    Apivrečka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam in vrečkam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih in ekoloških materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.
  • KAJ JE APIVREČKA?

    Apivrečka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam in vrečkam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih in ekoloških materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.
  • NAGA - SAKI je najbolj pekoča omaka v naši ponudbi, narejena iz 100 % Naga čilija in je izjemnega okus. Kljub ostrini omaka preseneti z okusom, ki je izrazito saden, okusi se jagodičevje. Z zamikom sledi ostrina, ki se stopnjuje vendar je ni težko prenašati. Lahko jo prenesejo tudi tisti, ki niso vajeni ekstremno pekočih omak. Odlično se poda k pici, testeninam, mehiški hrani in mesu pečenemu na žaru. V vročih jedeh se ostrina še potencira. NAGA - SAKI omaka sodi med pekoče (5/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • RDEČA DIMLJENA blago pekoča omaka ima izjemen okus dimljenih čilijev, ki smo jih 24 ur dimili na lesu slovenskih bukovih drv. Z omako obogatimo še tako dolgočasno jed in si pričaramo kulinarično doživetje. Doda se lahko k vsem vrstam jedi. Posebej se priporoča k jedem na žlico, tradicionalni slovenski kuhinji, hrani z žara in različnim vrstam sirov. Rdeča Dimljena omaka sodi med manj pekoče (2/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • RDEČA JALAPENO je blago pekoča omaka narejena iz 100% Jalapeno čilija. Je prijetnega okusa, sveža, občuti se sladkoba in energija dozorelega čilija Jalapeno. Uporabimo jo lahko k širokemu naboru jedi. Odlično se poda tudi k hladnim narezkom in hladnim solatam. Rdeča omaka Jalapeno sodi med manj pekoče (1/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • ORANŽNA KLASIK je narejena iz različnih vrst blago pekočega čilija oranžne barve. Omaka ima okus po svežem čiliju, postopek fermentacije je trajal bistveno dalj časa od ostalih omak. S fermentacijo se okus spremeni. Kljub temu, da je sestava omake podobna RDEČI KLASIK je omaka drugačnega okusa. Okus je bolj "fermentiran", uležan, paprikast in svež. Odlično se poda k vsem vrstam jedi, še posebej si mnogi ne predstavljajo več sendviča brez te omake. Oranžna omaka sodi med manj pekoče (2/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • Medeni liker s čilijem

    4,008,80
    OPIS Medeni liker je tradicionalna, naravna alkoholna pijača. Izdelan je iz kakovostnega medu, čilijev  in sadnega žganja. Vsebuje 20 % alkohola. Izdelano v Sloveniji.
  • KAJ JE APICOTKA?

    Apicotka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.
  • Cvetni prah

    4,5013,00
    Pelodno zrno oziroma zrno cvetnega prahu je okrogle ali jajčaste oblike in je značilno za vsako cvetno vrsto. Za čebele predstavlja cvetni prah glavni vir beljakovin, zato ga pridno nabirajo in z njim hranijo zalego. Cvetni prah je vir beljakovin, med katerimi je kar 50% esencialnih aminokislin, vsebuje pa tudi vitamine in provitamine, minerale, maščobne kisline, ogljikove hidrate in encime. Več o cvetnem prahu si lahko preberete v prispevku.
  • Propolis raztopina

    5,5013,00
    Propolis ali zadelavina je smolast čebelji proizvod, ki ima v čebeljem panju vlogo obrambne snovi. Uporaba propolisa sega v čas antike in je zaradi pozitivnih učinkov na zdravje človeka zadnjih 30 let postala predmet intenzivnih kemijskih in farmakoloških raziskav. Zaradi vseh ugodnih učinkov velja propolis za enega najbolj uporabljenih čebeljih produktov, zlasti za zdravljenje ran, opeklin, vnetega žrela, grla, sluznice požiralnika in želodčnih razjed. Deluje protimikrobno, ter se uporablja kot sredstvo za bolezni ustne votline, zobne gnilobe in paradontoze. Več o propolisu si lahko preberete v prispevku.
  • Žvečko

    8,00
    Žvečko je produkt, ki vsebuje mešanico različnih medenih dobrot iz čebeljega panja. Že ime pove, da je to izdelek, ki je primeren za žvečenje. Ker vsebuje deviški čebelji vosek in propolis ga boste z veseljem žvečili ob vnetjih in obolenjih v ustni votlini. Nad njim so navdušeni tudi otroci.

     
  • OPIS

    Zelišča so nabrana in sušena v Sloveniji. Brez dodanih ojačevalcev okusa. 100% naravno.
  • Med in izvleček ameriškega slamnika sta pridelana po visokih standardih pridobivanja, zato je Med z ameriškim slamnikom vrhunski in kvaliteten izdelek, ki je pomemben vir energije tako za otroke od 3. leta starosti naprej, kot tudi za odrasle. Več o Medu z ameriškim slamnikom si lahko preberete v prispevku.
  • Ker sta tako med, kot tudi sok rdeče pese (Beta vulgaris L.) pridelana po visokih standardih pridobivanja, je Med z rdečo peso vrhunski in kvaliteten prehranski dodatek, ter pomemben vir energije, tako za otroke od 1. leta starosti naprej, kot tudi za odrasle.
  • Nonin čaj

    5,50

    OPIS

    Zelišča so nabrana in sušena v Sloveniji. Brez dodanih ojačevalcev okusa. 100% naravno.
  • Lady čaj

    5,50

    OPIS

    Zelišča so nabrana in sušena v Sloveniji. Brez dodanih ojačevalcev okusa. 100% naravno.

  • OPIS

    Zelišča so nabrana in sušena v Sloveniji. Brez dodanih ojačevalcev okusa. 100% naravno.
  • Kremni med s cvetnim prahom

    4,008,00
    Kremni med s cvetnim prahom je odličen in kakovosten izdelek. Celulozna ovojnica okoli zrn cvetnega praha preprečuje absorbcijo hranil v organizem, zato je potrebno cvetni prah pred uživanjem pripraviti. V Kremnem medu s cvetnim prahom je le ta že pripravljen za takojšnje uživanje, kar je priročno predvsem če ste zjutraj v naglici, ali kadarkoli tekom dneva, ko bi radi zaužili kvaliteten vnos hranil. Več o cvetnem prahu si lahko preberete v prispevku.
  • Kremni med s kakavom

    4,007,50
    Kremni med je naravni med, ki mu med tehnološkim postopkom pospešimo proces kristalizacije. Kremni med s kakavom je okusen in zdrav namaz iz ekološkega kakava in meda. Lahko si ga privoščite na kruhu, riževih oblatih ali celo palačinkah. Obožujejo ga tako otroci kot odrasli.
  • Smrekov med je gozdni, sortni med maninega izvora, nabran na navadni smreki (Picea abies). Medi v času cvetenja bezga. Medenje se  pomika pozno v poletje, odvisno od nadmorske višine gozda.  
  • ZELENA JALAPENO je blago pekoča omaka, okus nam je dobro poznan iz Mehiške kuhinje. Uporablja se pogosto kot začimba oz. kot omako, ki jo postrežejo ob tradicionalnih mehiških jedeh. Omaka doda izjemno svežino hrani in obogati vsako jed s svojim značilnim okusom. Zelena omaka sodi med blago pekoče (2/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • ORANŽNA HABANERO je kulten čili, ki se uvršča med bolj pekoče. Omaka je izjemnega okusa, s sadno noto, ki je značilna za Habanero čili. Primerna je za vse vrste jedi, kjer želimo jedi in okusu dodati ostrino. Okus omake zasvoji! Oranžna omaka sodi med bolj pekoče (4/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • HOT LEMON srednje pekoča omaka, ki takoj navduši. Za čili Aji Lemon je značilen sadni citrus priokus z izjemno svežino, ki v omaki  fermentira v zelo privlačen okus tropskega sadje in citrusov. Primerna je za vse vrste jedi, še posebej se jo priporoča v azijski kuhinji. Omako obožujejo tisti, ki si upajo v kuhinji korak dlje od klasike. Z svojo ostrino je še vedno primerna za široko skupino ljudi. Rumena omaka sodi med srednje pekoče (3/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.

Title

Go to Top