• Cvetlični med

    3,508,90
    Cvetlični med je zelo raznovrsten. Njegove lastnosti so odvisne od cvetlic, na katerih čebele nabirajo nektar. Čebele ga nabirajo od začetka pomladi vse do konca poletja. 100% slovensko.
  • Medica oz. Medeno vino je pijača, pripravljena iz medenega mošta, ki s pomočjo kvasovk fermentira v alkoholno pijačo z vsebnostjo alkohola od 10 - 15% alkohola.   OKUS Okus Medice se razlikuje glede na vrsto medu, ki prevladuje ter glede na vsebnost nepovretega sladkorja v vinu. Pogost opis okusa medenega vina je nežen, harmoničen in meden. Izdelano v Sloveniji. Slika je simbolična.
  • Medeni liker

    4,008,80
    OPIS Medeni liker je tradicionalna, naravna alkoholna pijača. Izdelan je iz kakovostnega medu in sadnega žganja. Vsebuje 20 % alkohola. Izdelano v Sloveniji.
  • Kremni med s cimetom

    4,007,50
    Kremni med je naravni med, ki mu med tehnološkim postopkom pospešimo proces kristalizacije. Kremni med s cimetom je okusen in zdrav namaz iz ekološkega cimeta in meda. Lahko si ga privoščite na kruhu, riževih oblatih ali celo palačinkah. Obožujejo ga tako otroci kot odrasli.
  • KAJ JE APICOTKA?

    Apicotka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.  
  • KAJ JE APICOTKA?

    Apicotka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.
  • KAJ JE APICOTKA?

    Apicotka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.
  • KAJ JE APICOTKA?

    Apicotka je ročno izdelana, naravna alternativa plastičnim folijam za enkratno uporabo, ki se uporabljajo v kuhinji in gospodinjstvu. Namenjena je večkratni uporabi, narejena iz ekološkega čebeljega voska in drugih naravnih materialov, zato je okolju prijazna in razgradljiva. Izdelek je plod lastnega razvoja in številnih testiranj materialov, ki smo jih uporabili pri izdelavi končnega produkta. Izdelano v Sloveniji.  
  • RDEČA KLASIK omaka je blaga omaka, narejena je iz 7 različnih vrst blago pekočih čilijev. Zaradi svojega intenzivnega okusa po svežem čiliju, papriki je primerna za obogatitev okusa jedi kot so testenine, pica, rižota, meso, solata,..itd. Odlično se poda tudi k mesnim in sirnim narezkom in sendvičem. Zaradi blage ostrine je primerna za širšo uporabo., tudi za tiste, ki drugače ne uživajo v pekoči hrani Rdeča omaka Klasik sodi med manj pekoče (1/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • HOT LEMON srednje pekoča omaka, ki takoj navduši. Za čili Aji Lemon je značilen sadni citrus priokus z izjemno svežino, ki v omaki  fermentira v zelo privlačen okus tropskega sadje in citrusov. Primerna je za vse vrste jedi, še posebej se jo priporoča v azijski kuhinji. Omako obožujejo tisti, ki si upajo v kuhinji korak dlje od klasike. Z svojo ostrino je še vedno primerna za široko skupino ljudi. Rumena omaka sodi med srednje pekoče (3/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • ORANŽNA HABANERO je kulten čili, ki se uvršča med bolj pekoče. Omaka je izjemnega okusa, s sadno noto, ki je značilna za Habanero čili. Primerna je za vse vrste jedi, kjer želimo jedi in okusu dodati ostrino. Okus omake zasvoji! Oranžna omaka sodi med bolj pekoče (4/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
  • ZELENA JALAPENO je blago pekoča omaka, okus nam je dobro poznan iz Mehiške kuhinje. Uporablja se pogosto kot začimba oz. kot omako, ki jo postrežejo ob tradicionalnih mehiških jedeh. Omaka doda izjemno svežino hrani in obogati vsako jed s svojim značilnim okusom. Zelena omaka sodi med blago pekoče (2/5). Spajsi Bajsi omake so izdelane po tradicionalnem receptu fermentacije s katero povečamo njeno hranljivo vrednost in ustvarimo unikaten, privlačen okus. Omaki niso dodani nobeni umetni dodatki ali konzervansi. 100% naravno. Slovenski izdelek. Z omako hrani dodamo novo unikatno fermentirano Spajsi Bajsi dimenzijo okusa. Poznani so tudi številni pozitivni učinki pekoče učinkovine kapsaicina. Redna uporaba pekoče omake je pokazala številne pozitivne učinke na zdravje. Pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka, pri težavah s prebavo in spopadanju z debelostjo.
Go to Top