Loading dogodki

Od 28.11.2019 – 31.12.2019, od 9h do 21h, vabljeni na neskonče nakupovalne ulice v mesto nakupov – Citypark Ljubljana, kjer bomo z našo stojnico gostovali na Božično-novoletnem sejmu v Cityparku v Ljubljani.

Na naši stojnici boste lahko izbirali med sortnimi medovi, cvetnim prahom, propolis kapljicami, svečami, zeliščnimi čajnimi mešanicami, ter kremnimi medovih z različnimi dodatki (ameriški slamnik, rdeča pesa, cimet, kakav, cvetni prah,..), medenim žganjem in medico.

Poleg fermentacije medenih pijač proizvajamo po postopku fermentacije tudi pekoče čili omake Spajsi Bajsi, ki so na slovenskem tržišču posebnost in novost, zato jih kupci z veseljem kupujejo zase in podarjajo za darila.

V podjetju smo okolsko osveščeni. Cenimo naravo in delujemo v smeri zmanjševanja obremenitve našega planeta z odpadki. Od tu je nastala ideja za naš najnovejši produkt Apicotka, ki predstavlja alternativo plastičnim folijam, ki jih uporabljamo v naših gospodinjstvih. Apicotka je namenjena shranjevanju živil in podaljševanje svežine le tem. Primerna je za večkratno uporabo, je 100 % naravna in se po obrabi lahko odvrže na kompost. Obe sta skladni s konceptom #zerowaste #plasticfree #ekološko #okoljuprijazno #ecofriendly in kot kaže bo tako kot v tujini, tudi v Sloveniji veliki hit saj je povpraševanje trga veliko. Za izdelek smo prvi v Sloveniji prejeli Ekološki certifikat. Poleg Apicotke pa smo pričeli tržiti tudi ekološko certificirane Api vrečke, ki se uporabljajo za shranjevanje sendvičev, kruha in ostalih živilskih produktov.

Vabljeni!

Share This Event Info!

Title

Go to Top